Uw vloer, onze passie

Steentapijt

Treed binnen in de wondere wereld van steentapijt! Ontdek bij EVF Projects uw persoonlijke oplossing in steentapijt. Ervaar zelf de talrijke voordelen van deze natuurlijke vloerbedekking die een conventionele vloerbedekking niet kan bieden en verzeker je van de drie zo herkenbare kwaliteitslabels van EVF Projects: passie, warmte, innovatie!

Wandel gerust even doorheen deze site en u gaat zeker bij ons over de vloer willen komen…

Wie zijn wij

De drijvende kracht achter EVF Projects is zaakvoerder Curt Fiten, creatieve pionier op het gebied van moderne vloerbekleding. Voor deze expert kent de kwartskorrel geen geheimen. Curt heeft één buitengewone passie: steentapijt.

EVF Projects, gelegen te Bree, bestaat sinds 1990 en heeft steunend op zijn grondige vakkennis en meesterlijke competentie een indruk-wekkend klantenbestand opgebouwd. Met toegewijde service en innovatieve aanpak blijft EVF Projects steeds een stapje voor op de concurrentie.

Steentapijt voor wie?

EVF Projects rekent vandaag zowel bedrijven, garages, instituten, kantoren, winkels als particulieren tot zijn tevreden klanten die nu langdurig genieten van de luxe, warmte en comfort van steentapijt.

Een klant bij EVF Projects is echt een tevreden klant!

Wat is steentapijt?

Steentapijt brengt een natuurgetrouwe warmte in huis en geeft uw interieur een esthetische en duurzame meerwaarde.

Met zijn vele toepassingen is steentapijt bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk. Steentapijt garandeert de perfecte naadloze vloerafwerking bestaande uit kleine steentjes kwarts die samen-gehouden worden door middel van epoxyharsen.

De dikte van de afgewerkte vloer is afhankelijk van de korreldikte en varieert meestal tussen 4-8 mm. Uw vloer vormt een prachtig uniform geheel. De grond waar u op loopt, zal nooit meer dezelfde zijn… alleen veel aangenamer!

Toepassingen

  • particulieren, bedrijven, garages, instituten, kantoren, winkels
  • showroom, expositieruimte, bureau, klaslokaal, sportzalen
  • kwartswand (muren en trappen

Onderhoud van steentapijt

  • regelmatig stofzuigen (beduidend minder dan bij vast tapijt)
  • reinigen met schrobborstel en waterstofzuiger
  • infiltrerende en pasteuze vlekken snel verwijderen

Alleen maar voordelen

  • ideaal in combinatie met vloerverwarming
  • kras-en kleurvast, geluiddempend, naadloos, gezellig & warm gevoel, onderhoudsvriendelijk, minder last van fijn stof
  • uitgebreid kleurengamma
Bekijk onze referenties
Vraag vrijblijvend uw offerte

Voor uw nieuwe steentapijt

Vraag vrijblijvend uw offerteEVF Kitwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van steentapijt en staat garant voor een correcte en stipte uitvoering van uw nieuwe vloer.